11 Јул2021јули 11, 2021
Напис

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат родителите редовно да ги измируваат обврските за престој на нивните деца. Во спротивно со две неплатени сметки ќе им бидат прекинати услугите во нашата Установа, согласно член 12 од Договорот што го склучуваат. И со одлука на Управен одбор после два месеци во мирување детето автоматски се испишува. Оваа одлука е донесена заради...